Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    mysh_me
    Zpráva byla změněna    11. kvě 2023    

    Autosedacka vajicko 🚗🤱🏻
    Prosim mistni odbornice, a kdo ted mate miminko nebo zrovna porizujete vybavicku, o doporuceni, jake jsou ted dobre autosedacky pro nejmensi miminka? My jsme zrovna kupovali auto, tak jsme to nechali na posledni chvili, mam termin za 10 dnu 😀 jedeme se dnes poradit a vyzkouset co nam bude do auta pasovat, ale rada si prectu co jste treba vybraly vy, nebo co byste doporucily, at mam trochu prehled 😉 jde mi spis o dobry pomer kvalita/cena nez o nejlepsi model na trhu 😀 nechci delat kompromisy s bezpecnosti, ale taky nemame neomezeny rozpocet. Pro starsi dite jsem mela vajicko pujcene (jezdili jsme jen uplne vyjimecne protoze jsme auto nemeli) a ted ma pokracovaci Joie.
    Dekuji predem 🤗💛

    Leginy lelosi, reklamovala jste nektera?
    Dnes jsem zjistila ze maji v rozkroku diru, kupovala jsem je na konci brezna 😕 myslela jsem ze za ty prachy neco vydrzi… nenosim je denne ani v nich nebeham maratony… ma to sanci na zreklamovani nebo mam smulu? Mate nekdo zkusenost?

    Rucni vysavac
    Prosim vas, mate tady nekdo takovy ten maly rucni vysavac, a jste spokojene? Me to prijde jako docela blbost (dalsi kram do baraku), ale manzel by to desne chtel 😀 tak jestli ma smysl poridit?
    Diky 💛

    Prosím, nevíte o nějakém slevovem kódu na Philips?? Moc děkuji, pošlu ❤️