Děsná rodina...

kikicha177
28. dub 2024

Ahoj,
jdu si postěžovat a třeba má někdo taky šílenou rodinu. Abych vysvětlila, co a jak. Měla jsem sestru, která si našla kriminálníka a potížistu a s ním měla 3 děti. Nejstarší je teď 27 a už jednou seděla, je v podmínce a má na kontě různé delikty. Prostřední je 24 a je feťačka a nejmladší dítě se narodilo v 28.tydnu takže je trvale postižená. Sestra před pěti lety zemřela. Celý můj život, od té doby co si sestra udělala děti jsou furt jenom s nimi problémy. Neustále se řešila policie a další super věci. Bohužel po sestře zemřel i můj tatínek, který měl doma pevnou ruku.
Tím bohužel vznikl prostor pro netere, protože najednou už není nikdo koho se boji. Zašlo to tak daleko, že ta nejstarší se násilím nastěhovala k mojí mámě a tam ji brala důchod, vyhrožovala ji a 3x ji napadla. To mi samozřejmě nikdo neřekl a dozvěděla.jsem se to od známé té mojí neteře. Takže jsem ihned zakročila. Doma mám dvě děti a z toho jedno miminko, takže máma radši jezdila za mnou, protože já se z tohohle blázince odstěhovala v 19, vystudovala vysokou, měla jsem u toho x práci naráz, abych prostě nedopadla takto. Každopádně takže jsme dnes moji mámu odstěhovali pryč, vyměnili zámky, když tam neteř nebyla a i simku a zablokovali tu neteř.na fb a kde se dalo.

Ale já se prostě bojím, že to zase začne znova. Mámu jsme od smrti táty dotovali každý měsíc a ona z toho živila tu neteř, která nepracovala jenom se tam válela. Bohužel je nebezpečná, má poruchu a má se léčit, což samozřejmě nedělá, na psychiatrii kam má chodit nechodí a léky nebere.
A já už proste nemůžu, nechci tohle furt řešit. Nechci, aby moje děti s těmi lidmi prisli do styku. Zároveň ale nechci přijít o mámu. Ale jestli se prostě zase bude scházet a tou neteří, tak já už nechci.... Krom toho, že finančně je to náročné, tak je to hlavně psychicky, dneska jsem se bála, že se tam ta neteř ukáže a napadne nás. Což už se stalo jednou.
Policie vše ví, respektive moje máma nechce podat trestní oznámení..já ji do toho nutim, ale ona nechce jít. Ostatní věci, co šli jsou nahlášené na policii, ale něco vyhodnotili jako přestupek.
Díky, že jste dočetli až sem. Asi nepotřebuji radu, protože je jasné, že když teď moje máma zase vezme na milost tuhle otřesnou neteř, tak já už končím. S placením jejich věcí, se zařizováním atd. A teda asi budu pak už tvrdá, ale pokud se zase bude objevovat v její blízkosti, tak už neuvidí ani moje děti, její vnoučata. Už toho mám za těch 30 let plný zuby.
Ještě bych dodala, že se jim pomáhalo hledalo se bydlení, azylové domy, neustále jsme někam tlačili jednu na léčení s tou poruchou, druhou já odvykačku. Ale stejně to vždycky dopadlo bídně..všude je vyrazili, protože buď neplatili nebo tak udělali nějaký přestupek.
Já už prostě nemůžu.

Bojím se i toho, že až máma nebude, tak jsem jediná jejich příbuzná a budou pak otravovat dál mě.

evab112
28. dub 2024

@kikicha177 naprosto tě chápu. Vlastně řeším něco podobného, jen to ještě nedošlo do té fáze, jako u tebe. Synovec je naprosto nezvladatelny, v 16 letech už byl několikrát ve vychovnem ústavu. Teď je tam již na trvalo. Tchyně ho samozřejmě jako jediné vnouče z 5 podporuje, tahá ho treba na narozeniny mého syna. (I když jsem řekla, že ho tam nechci). Dopadne to stejně, bude jí vyžírat, dokud to půjde (nebo ho nezavřou).
Za mě není jiná možnost než se odriznout.
Drž se

kikicha177
autor
28. dub 2024

@evab112 díky za podporu, ano takhle neteř byla taky ve výchovných ústavech až do 18, pak bydlela chvíli u sestry, ale tak od 20 žije kde se dá a dělá jenom problémy.
No u vás to asi nebude jiný. V těch ústavech se ještě naučí co neumí. Já se modlim, aby jí zavřeli a byl na chvíli fakt klid.

mourovatakocka
28. dub 2024

@kikicha177 Wow. Až máma nebude, odstěhovat se, aby tvojí rodinu nenašly. Je to hrozné, co píšeš. Mámu asi chápu, ale pokud se nedokáže odstřihnout, pak snad fakt není jiná volba, než být tvrdá jak píšeš. To je teda mazec, místo abys řešila svůj život a svoji rodinu (myslím muže, děti), tak řešíš něco průšvihy.

janule0123
28. dub 2024

@kikicha177 zname … lepší to nebude 😞pomáhat už nema význam…z tve strany přerušit kontaky s dotycnou, lepsi řešení bohužel neni… jen ať víš, ze takový problémy má víc rodin …

evab112
28. dub 2024

@kikicha177 přesně to je můj názor. Naučí se tam, co ještě neumí z rodiny.
Fakt nám oběma nezbývá nic jiného, než přerušit kontakty. Přece si nenecháme "zkazit" naše děti.

kikicha177
autor
28. dub 2024

@mourovatakocka ona naštěstí neví, kde já bydlím. Samozřejmě adresu si sehnat může, ale nikdy u mě nebyla. Stěhovala jsem se relativně nově. Je to hrozný, to nebudu popírat, jako doufám, že když se teď opustil ten hlavní stěžejní byt, tak má smůlu.

dandaa
29. dub 2024

Znám tohle moc dobře, ale umím rázně zakročit. Můj bratr jestli se tohle stvoření tak dá vůbec nazvat má soudní zákaz se k otci i k nám přiblížit. Táta ho nechal vydědit a ještě je sepsaná závěť. Neteř zemřela ,ta se uchlastala, tam byla karma rychlá jelikož týrala své děti, ty jsou naštěstí v dobrých rukou . Na PČR můžeš i ty - máš strach o život a zdravý blízké osoby.

mourovatakocka
29. dub 2024

@kikicha177 myslím, že pokud vyschne zdroj, můžou být velmi vynalézavé a najdou si tě 😔 Ale snad ne 🍀

kikicha177
autor
29. dub 2024

@mourovatakocka no já ji neživila, to moje máma. Její babička. Naštěstí přímo v tom baráku, kde teď bydlí máme známý, ktery o všem ví, takže kdyby něco, tak bychom se dozvěděli. Jako zkoušela jsem tu starou simku a nikdo ji nepsal ani nevolal. Samozřejmě jsem její číslo zablokovala, ale koupit si novou simku je jednoduché. No uvidíme, co dál.....

kikicha177
autor
29. dub 2024

@dandaa já taky hned zakročila, jakmile jsem se to dozvěděla, hned jsme to řešili. Ale ona je prostě magor, tam se fakt člověk boji, že by někoho pobodala. Je dobrý, že tvůj táta všechno udělala. Bohužel moje máma to odmítá víc řešit, jako ještě bych byla ráda kdyby na tu policií šla a podala trestní oznámení.

hanka_12345
29. dub 2024

I my mame z jedne strany silenouxrodinu,uplne me.to vysava...ucim senl s tim zit a delam ze je vse v poho🤣